Autor: Mart00 (---.dhcp.inet.fi)
Kuupäev: 17.12.16 22:00
Saigi nädal minu jaoks läbi, hästi läks ja ma võin rahulolu tunda, nüüd ei ole muud kui Marianne komme süüa ja kanget rohelist teed juua, kül see unigi paari tunni jooksul tuleb.
Kaameraparandusest ja ostust. Pole pikalt siia postitanud ja ma ei mäleta kuhu ma oma jutuga jäingi. Igatahes vahepeal tekkis mul idee raha hoopis investeerida, aga asja uurima hakates selgus, et tegemist on üsna mõttetu tegevusega juhul kui seda raha ei ole vabalt käes aastate kaupa ja tuhandeid. Et otsustasin lasta oma niiskuskahjustusega Pentaxi parandada, loodsin odavamalt läbiajada, kaks nädalat oli vaikus ja nüüd paar päeva tagasi helistati ja öeldi, et parandamisel ei ole mõtet, pigem osta uus kaamera. Nii ma siis sellest k-3 ilma jäingi, Tai kuum päike ning jahedad hosteliruumid, muud ma siin arvata ei oska, ookeanis ja vihmas ta mul ju ei käinud. Odavamalt ma siis läbiajada ei saa, tuleb ikka osta Sony a7r ning objektiiv selle ette, ostu olen nüüdseks planeerinud veebruari algusesse või kõige hilisemalt veebruari lõppu. Soomes saab soovitud komplekti kätte 3000 euroga. Seniks tuleb ilma kaamerata läbiajada ja vanu juba leierdatud pilte uuesti töödelda, mis seal ikka.
Päikest!
|
|