Autor: Märt (---.elisa.ee)
Kuupäev: 20.08.17 17:13
Olen taas siin ja ehk ma ei peagi enam kunagi fotograafiaga tegelema.
Praegu on see igatahes välistatud, kõik, mis tundub tööna on välistatud, tahan ainult trippida ja seda ma praegu teengi, gripiteed, mustateed, natuke muudab olemise tuimaks ja rahustab, olen ilma selleta liialt tundlik.
Mul on jälle mida seedida ja meeldib, et mul on aega, ma ei pea tööd tegema.
Midagi oli, mis vastandus täna maal olles ja nüüd taas Tartus pubis kohvikus olles.
Jama on see, et ma ei teagi nüüd kumb keskkond on mulle tegelikult ohtlikum, kui rääkida vegeteerimisest siis linnas olek on parem variant, annaks nüüd ometi, et mul ei tekiks mingis faasis mõtet tööle minna, parem eraisiku pankrot ja misiganes abi riigi poolt kui taas rindele minek.
Olen viimselaal nautinud lugemist, et mis keegi mõtleb ja mis maailmas toimub, omandanud koodi juurde, nimelt koolid ja töö on olnud see, mis mult võttis isu koodi omandamiseks, nüüd olen loobunud, tunnen end vabamalt ja isu omas taktis info sisestamiseks.
On asi mida ma öelda tahtsin, seda on raske öelda. Olin viljakas pinnas tagurlikele ideedele, olen endiselt seda. Tean, et ma ei ole lihtsalt suvaline skisofreenik vaid ma olen saanud informatsiooni isikult kes teadlikult tegeleb inimese hävitamisega meie ühiskonnas, väga võimalik, et ta ei olegi niiväga kaugel pealinnast või asub lausa pealinnas. Te siin tegelete arvutite ja nende koodidega, mina olen pikalt murdnud biokoodi, üritanud aru saada ja installinud ja jännanud. Kui kaitsepolitsei oskab tegeleda netis häkkeritega siis viimane aeg on hakata tegelema biohäkkeritega kes teadlikult tegelevad inimeste hävitamisega. Nad on olemas ja neil on omad mehhanismid. On erinevus kas inimene hävitab teise ebateadlikult, nagu mina nähtavasti teinud olen või siis teadlikult töötleb teist senikaua kuni see hävib. Kahju natuke, et süsteem nii lahja meil on, valdkond on põnev ja perspektiivikas. Tegelt ka. See ei ole ainult minu trippimise vili, olin ohver. Millegis jõudsin ma arusaamani. Nüüd on ainult vaja loota, et ma ei hõiva end tööga, trippin kättesaadavate vahenditega edasi ja omandan koodi, et pilt inimesteni jõuaks, see on oluline. Oht reaalne.
Päikest!
Märt.
|
|