Autor: Märt (---.elisa.ee)
Kuupäev: 22.08.17 06:33
Seda veel tahtsin mainida, et Hindu jumal Shiva minuteada oli kõva kanepi suitsetaja idamaades ja kanepisuitsetajatel esinem vahel jällitusmaaniaid või jälgimismaaniaid, see on üldse üks sage kood mis antakse konkreetsele tundele kogemusele. Tegelt on lihtsalt taevas ärakäidud, maailmakohvikus korra puhkusel, kanalid on olnud avatud. No Tarmo Urb on rääkinud midagi ufodest ja ma ei teagi, mis ime parasiitidest kes inimese sisse tulevad kui kanal avatud......Võin teid lohutada, tegelikult mingeid parasiite sealt maailams ei tule. Kohvikus oldud inimese sündroom ja tõlgendus, muud midagi, ajad on sellised paregu maailmas, võibolla juba viimased 50 aastat vähemalt. Parasiidid on vahel meie maisel kehal, seal maailmas ei ole midagi sellist, häda on ainult siinse maailma mustritega, koodiga mille me oleme salvestanud eneses ja siis otsime lähemaid kogemusi, seoseid. Parasiidid ja ufod oleme me niivõin aa kõik kui võib sedasi öelda. See maine elu ongi üks parasiteerimine kohati, aga üritame siis hoopis vastastikkukasulikule tööle üle minna, nõnda kui taevas, nii ka maapeal, piiblis on omamoodi asja seletatud.
Ohoh, mu espresso on jahtunud, saan lonksu võtta, läheb vähe erkasmaks ja tundlikumaks.
Eile teate mõtlesin, et ka on siis midagi, mis mind maises kehas hoiaks, varsti võib tõesti olla, et ilma asjaliku arsti sekkumiseta mul ei ole põhjust enam oma kehas viibida, loobun keha juhtimisest.......enesetappu soov teha ei ole, aga lihtsalt unustada oma keha ära, see tehku, mis tahab, ma ei soovi mõelda kuidas asi tänavapildis nägema hakkab, loodan, soovin, et vägivalda ei teki, aga midagi võib olla oodata. Mul puudub info sarnase olukorra kohta, kes kogenud varem.
Jahjah, aga praegu siis veel maapeal täielikult.
|
|