Kalaitk
 Uus teema  |  Algusesse  |  Mine teema juurde  |  Otsi   Uuem teema  |  Vanem teema 
 fotograafia kahjulikusest
Autor: sell (---.trt.estpak.ee)
Kuupäev:   19.10.11 22:03

foto on muidugi tore hobi aga sellel on ka halvad küljed. rikub ikka psüühika ära. ma ei saa enam filme normaalselt vaadata, ikka jälgin kuidas on kaader koostatud, kuidas valgus sätitud, valgebalanss jne. täitsa kreisi, ei mingit vaatamise mõnu, ainult tehniline analüüs.
äkki peaks arsti poole pöörduma.

Vasta sellele sõnumile

Re: fotograafia kahjulikusest
Autor: Tiit Veermäe (---.est.estpak.ee)
Kuupäev:   19.10.11 22:14

kui õige aeg käes, tulevad tugevad sanitarid, keegi teine kutsub :)

Vasta sellele sõnumile

Autor: Fl (195.222.6.---)
Kuupäev:   13.01.12 11:54

Valgusbalanss ja muu, see on maitse asi. Aga kõikides Hollivuudi aktsioonifilmides on kohad, kus ma hea meelega edasi keriks. Eriti need on eriefektid, mis 15 minutit enne lõppu, kui miski kulminatsioon peaks olema. Minu pärast tehku eraldi eriefekti filme, pangu nede juutuubi ja demogu seal oma oskusi. Rookigu need ilutulestiku-laadsed plahvatused ja absurdsed autotrikid välja, kunstiline tase tõuseks märgatavalt ja oleks võimalik kogu tões ja vaimus filmi sisu ja peategelaste psühholoogilist pinget nautida.

Aga noh, jällegi maitse asi...

Vasta sellele sõnumile

Autor: Tiit Veermäe (---.est.estpak.ee)
Kuupäev:   13.01.12 13:29

kui käid võtteplatsil ja näed kunstilise tasemega vorsti valmistamist, ei saa sa enam ka peategelaste psühholoogilist pinget nautida :)

Vasta sellele sõnumile
 Fotofoorum  |  Loe sõnumeid teema sees   Uuem teema  |  Vanem teema 

Vasta sellele sõnumile
 Sinu nimi:
 Sinu epost:
 Teema: